EnglishAlbanianMacedonian

СН Моторни Возила

На Македонскиот пазар, СН Центар е познат по својот квалитет во продажба и монтажа на пневматици од светските познати брендови Michelin, BFGoodrich, Тigar, Bridgestone и Dayton. За успешно да се задоволат желбите и потребите на своите потрошувачи, се отвори и сервис за монтирање и балансирање на патнички и на полутоварни гуми. Со отворање на новиот центар, воведени се новини по стандардите на Michelin.
078 481 058
ул.Михаил Апостолски Дончо бр.7
Битола
Top