EnglishAlbanianMacedonian

Агротехна

АгроТехнА е семејна компанија, сопственик на брендот Мах. Покрај Мах компанијата е ексклузивен увозник и дилер на повеќе познати брендови во Македонија како Severin-Германија, Gorenje-Словенија, Varo PowerPlus-Белгија, BLIST-Србија, Termil-Србија и други
02/2529-030
02/2035-305
02/3256-107
02/6160-724
ул.БлагојаСтевковски бр.59А
ул.Ѓорче Петров ББ
ул Коста Новаковиќ бр. 14
ул.Мирче Ацев бр.2 лок 12
Скопје
Скопје
Скопје
Скопје
Top