EnglishAlbanianMacedonian
РОДЕНДЕНСКИ ПОПУСТ на СН Финансиско друштво! 50% ПОПУСТ на камата до 120.000 мкд. Аплицирај веднаш и стани потенцијален добитник на патување за Нова Година 2023 во Будва со Dino Merlin и Gibonni. Попустот трае до 17.12.2022.

Наши гаранции

ФД Сн Финансии како финансиско друштво регистрирано во Р. Македонија во соглсност за законот за финансиски друштва има дозвола издадена од Министерството за финансии (13-14385/4 од 14.12.2016) која му овозможува и издававње на гаранции. ФД Сн Финансии го разбира значењето на сигурни и регулирани партнерски односи со Вашите деловни партнери во земјата. Затоа Ви нудиме можност за користење на повеќе видови гаранции кои значително ќе го олеснат работењeто со Вашите добавувачи и клиенти, ќе го забрзаат и гарантираат процесот на плаќање, испорака и квалитет.

Што претставува банкарската гаранција?

Банкарската гаранција е инструмент кој може да Ви помогне за навремено плаќање на стоките/услугите или доброто извршување на договорната обврска. Овој инструмент го штити исполнувањето на договорот, штитејќи ги интересите на налогодавачот (купувачот/извршителот) и на корисникот (продавачот/нарачателот).
Со тоа Вашиот бизнис е заштитен од непредвидени трошоци и одложувања.

ФД Сн Финансии во моментот ги нуди следните гаранции:

  • Гаранции за учество на тендер.
  • Гаранции за навремено и квалитетно извршување на работите.
  • Гаранции за уредно измирување на обврските.

Top