EnglishAlbanianMacedonian

Потребно е да бидете во редовен работен однос и да имате примања од најмалку 15.200 денари, како и да имате важечки документ за идентификација (лична карта/ пасош). Аплицирајте на нашата веб страна www.krediti.com.mk каде што можете да го изберете износот кој Ви е потребен и рокот на отплата. Нашите кредитни референти ќе Ве контактираат во најбрз можен рок. Доколку Ви требаат дополнителни информации Ве молиме посетете не во нашите канцеларии во Битола или контактирајте не на 047/553-007. Со почит, СН финансии

СН финансии Ви нуди повеќе видови на кредити зависно од Вашите финансиски потреби. Кредитните производи Брз кредит (6.000 – 30.000 МКД) Карт кредит (9.000-120.000 МКД) СВЕ ВО ЕДНО кредит (31.000-180.000 МКД) можете да ги најдете на нашата веб страна и да аплицирате он лајн на следниот линк. Покрај овие производи СН финансии нуди и потрошувачни ненаменски кредити и кредити со залог возило, залог злато и хипотека. Доколку сте заинтересирани за овој вид на кредит можете да не посетите во нашите деловни канцеларии во Битола или да не контактирате на 047/553-007.

Апликациите веднаш по добивањето се распределуваат на Кредитните референти за обработка. Одговор ќе добиете по 10-60 минути. Доколку не сте добиле одговор за Вашата апликација навремено Ве молиме контактирајте не на 047/553-007.

Средствата се исплаќаат истиот ден кога ќе аплицирате, односно веднаш по потпишувањето на Договорот на кредит.

Договорот за кредит можете да го потпишете он лајн преку Вашиот телефон, таблет или компјутер. Доколку имате проблем околу потпишувањето на он лајн Договорот за кредит превземете го упатството на следниот линк или контактирајте го Вашиот кредитен референт.

Можете да уплаќате лично на Благајната во нашите деловни простории со работно време од 08:00-19:00 часот секој работен ден и 09:00-15:00 во сабота, или на некоја од нашите жиро сметки

Стопанска Банка АД Скопје: 200003175052977
Уни Банка: 240150106434581
НЛБ Банка: 210071724510157
Силк Роад Банка: 280110104054337
Халк Банка: 270071724510164
Стопанска Банка Битола: 500000001165482
Шпаркасе Банка: 250019000484659
Комерцијална Банка: 300060000153002

Доколку сакате да го продолжи рокот на исплата или да го реструктуира постоечкиот кредит, потребно е да поднесете го контактирате Кредитниот референт или да поднесете Барање до Финансиското друштво он лајн, преку пошта, на е мајл или лично во канцелариите на Финансиското друтво. За дополнителни средства односно рефинансирање на постоечкиот кредит кај нас потребно е да пратите апликација на следниот линк. Овие права Корисникот на кредит може да го користи еднаш месечно.

Да можете во секое време да уплатите рата за кредитот или предвремено да го затворите.

Доколку го задоцните ануитетот повеќе од 7 дена се наплаќа Провизија за доцнење во износ од 900,00 МКД. За доцнење повеќе од 60 дена се пристапува кон присилна наплата.

Да можете да аплицирате, доколку не сте презадолжени и немате лоша кредитна историја. Исто така, кај нас можете да аплицирате за кредит за затворање на други активни кредити и картички во други Банки и Финансиски друштва.

Сите наши клиенти можат да поднесат апликација за рефинансирање на постоечкиот кредит на следниот линк, по навремено уплатени две рати од постоечкиот кредит.

Доколку апликацијата Ви е одбиена, можете повторно да аплицирате по 30 дена.

Аплицирањето е целосно безбедно и сите доставени лични податоци се заштитени согласно Закон за заштита за лични податоци.

Top Top