Почитувани клиенти, Ве известуваме дека по повод одржување на предвремените парламентарни избори во државата, експозитурите на ФД “СН-Финансии” нема да работат на 15.7.2020 година (среда). За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 047/553-007 и на мејл [email protected]

Адреса

ул.Столарска бр.1 Битола

Телефон

+389 47 553 007

Работно Време

Пон-Петок: 08:00 – 19:00
Сабота: 09:00 – 15:00

Top