EnglishAlbanianMacedonian
Нова експозитура на “СН финансиско друштво“ и ново застапништво на “ЈК травел“

Викендов “СН финансиско“ друштво свечено ја отвори својата нова експозитура лоцирана на улица “Партизанска“, наспроти Клиничката болница во Битола. На новата локација, “СН финансиско друштво“ ќе им овозможи сеопфатни услуги на своите клиенти.

Воедно, компанијата им посакува добредојде на клиентите во новите експозитури со голема промоција: 35% Попуст на камата до 120.000 МКД. https://www.krediti.com.mk/card-drzavno Одобрување за 10 минути. Понудата важи за ВРАБОТЕНИ ВО ДРЖАВЕН И ЈАВЕН СЕКТОР.

И уште една понуда: Аплицирајте до 180.000 МКД со 3 едноставни чекори: Пристапете на https://krediti.com.mk/se-vo-edno потоа изберете ја потребната сума и рок на отплата. Пополнете ги празните полиња со лични податоци и аплицирајте! Одобрување за 10 минути.

Со отворањето на новата експозитура “СН“ ја прошири својата деловна мрежа на вкупно 15 локации.

 

На истиот простор со “СН финансиско друштво“ е сместено и застапништвото на “ЈК травел“ од Битола, со што за жителите од овој дел на Битола, оваа популарна туристичка агенцијата е чекор поблиску.

Top