• Какви кредити нуди ФД „СН Финансии“ ДОО Битола?

  • ФД „СН Финансии“ нуди неколку различни типови на кредити и тоа:
   1. Микро кредити до сума од 70.000 МКД со рок на одобрување 1 час
   2. Ненаменски потрошувачки кредити од 000 МКД  до 600.000 МКД
   3. Наменски потрошувачки кредити од 000 МКД  до 600.000 МКД ( туристички кредити, кредити за нови или половни возила … )
   4. Хипотекарни потрошувачки кредити
   5. Станбени кредити
   6. Инвестициски кредити и кредити за обртни средства на Правни Субјекти
   7. Земјоделски кредити …..

  Напишете коментар

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *