• Какви гаранции нуди ФД „СН Финансии“ ДОО Битола?

  • ФД „СН Финансии“ ДОО Битола ги нуди следните видови гаранции
   1. гаранции за учество на тендер
   2. гаранции за навремено и квалитетно извршување на работите
   3. гаранции за уредно измирување на обврските.

  Напишете коментар

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *