• Зошто да побараме кредит, гаранција или друг производ од финансиско друштво, а не од банка ?

    • Најчесто финансиските друштва се пофлексибилни и побрзи во пласираањето на своите производи

    Напишете коментар

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *